21 Temmuz 2015 Salı

Bitenler&Çöpe Gidenler&Değerlendirme 2


Selam herkese. Bugün yine bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Bu sefer ki ürünler kozmetik üzerine değil krem, vazelin, makyaj temizleme sütü ve deodorant bugünün konukları.





Gördüğünüz üzere bitirdiğim ürünler bu şekilde. Memnun kalıp kalmadığımı tek tek inceleyelim isterseniz. 



8x4 Modern Charme ürün bilgileri:
8x4 eşsiz ve kalıcı parfüm kokularını gün boyu süren deodorant korumasıyla birlikte sunar.
Klasik ve elegan koku:portakal çiçeği, yasemin,gül..
Modern Charme'ın unutulmaz kokusu, değerli yasemin ve portakal çiçeği notlarıyla başlar, gülün ışık saçan notlarıyla çevrelenir.Modern Charme ile kendini zarif hissedeceksin.
• Pudrasız (sprey)
• Leke bırakmaz
• Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır.

Memnun kaldım mı? Açıkçası hayır. Peki neden? Öncellikle ürün gün boyu etkisini göstermiyor. Sizi yarı yolda bırakma ihtimali oldukça yüksek. Kokusu ilk sıktığınızda kendini fazlasıyla belli ediyor. 5-10 dk sonra daha hafif hoş bir koku alıyor yerini. Pudrasız olması bir avantaj bizim için. Kıyafetleri giydikten sonra iz bırakmaması kolaylık sağlıyor.  Bir daha alır mıyım? Hayır.


www.mavikelebektenesintiler.blogspot.com



Rexona Cotton Dry
ürün bilgileri:
Anında deodorant koruması; Motionsense ve temiz, pamuk kokusu ferahlığını bir arada sunan etkili antiperspirant deodorant Rexona Cotton Dry.

Ultra kuru ter önleyici koruma – Siz hareket ettikçe, o daha fazla korur.
Hafif, çiçek aromalı ferah bir koku. Kuruluk ve güven hissi verir.

Memnun kaldım mı ? Evet. Kokusu ferahlatıcı ve hafif. Fakat pudralı olması gerçekten bir dezavantaj siyah kıyafetlerde iz bırakıyor. Rexona'nın iz bırakmayan serisi deneyeceğim çünkü gün boyu ter kokusuna karşı çok etkili buldum deodorantlarını. Bir daha alır mıyım? Pudralı olması dezavantaj demiştim ama kokusu ve gün boyu ferahlatıcı etkisine puanım tam bu yüzden tekrardan alırım. İz bırakmayan serisine de göz atacağım.
İz bırakmayan serisinden. Rexona'nın sayfasından alıntıdır.



Nature's Acque Moisturizing Cleansing Milk Face and Eyes ürün bilgileri:

Temizleme Sütü
Günlük yüz temizliği için ideal olan bu yumuşak yapılı temizleyici, cildi yumuşak ve bir sonraki bakım için hazır bir hale getirerek, kir ve makyajı nazikçe temizler. Yenileyici ve tazeleyici Bergamut tek hücreli su, besleyici ve yumuşatıcı tatlı badem yağı ve tonlayıcı, onarıcı bitki özleri içerir.

Kullanım şekli: Yüz ve boyun bölgesini ıslattıktan sonra uygulayın 1-2 dakika masaj yaparak uygulayın ve durulayın.



Memnun kaldım mı? Kesinlikle evet. Makyajı kusursuz bir şekilde çıkarıyor,cildi temizliyor ve nemlendiriyor.Ürünü eczaneden alabilirsiniz. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 30-40 tl civarındaydı. 50 ml için bu fiyat bana biraz pahalı geldi ürünü çok çabuk bitirmiştim ama içerik olarak güvenle alınabilecek bir ürün.




Woman Hand Salyangoz Özlü Vazelin ürün bilgileri:

Faydaları:Kuruyan cildi nemlendirir. Salyangoz özünün (allantoin) yeniden yapılandırıcı özelliği sayesinde el ve ayak çatlağının giderilmesinde, leke oluşumun giderilmesinde ve çatlak görünümün gilderilmesine yardımcı olur. Sivilcelerin neden olduğu izler ile kırışıklıklar,çatlaklar gibi bir.ok cilt sorununun çözümüne fayda sağlar.

Memnun kaldım mı? Evet ailece bu vazelini çok seviyoruz. Bittikçe alıyoruz kendisini kokusu ise harika.






Agiva Vazelin ürün bilgileri:

Mükemmel saflığa sakip özel formülü ile tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği nitelikte bir üründür. Kuruyan cildinizi besler,nemlendirir. Çatlamış dudakları,dirsek,topuk ve dizleri yumuşatır. Doğal yapısı ile cildinize ipeksi bir dokunuş sağlar.


Gördüğünüz gibi ürünün kullanım alanı epeyce fazla nerdeyse cidimizdeki her yerde kullanılabildiği yazıyor. Ama maalesef etkisi kısa süreli..
Memnun kaldım mı? Pek memnun kalmadım. Cıvık bir yapısı var sürdükten sonra cildinize yedirmeniz için epey çaba harcamanız gerek ve eğer aceleniz varsa sür çık şeklinde bir kolaylık sağlamıyor. Ama iyice emdikten sonra suyla yıkasanız bile etkisini devam ettiren bir ürün. Kararı siz verin derim ben.





Dalan d'Olive Zeytinyağlı El ve Vücut Kremi ürün bilgileri:
Kuru ve normal cilt tiplerine uygun olan “d’Olive El ve Vücut Kremi” kolay emilen yapısıyla cildinizin doğal nemini geri kazandırırken, cildinize anında yumuşaklık ve esneklik kazandırır. Zeytinyağının içeriğinde bulunan E Vitamini sayesinde cildinizi besler, yeniler, canlandırıp sağlıklı bir parlaklık kazandırır. İçeriğindeki antioksidantlar ise günlük dış etkenlere karşı cildinizin doğal koruma sistemini güçlendirir.

Memnun kaldım mı? Evet. Kokusu,yapısı harika. Bendeki mini boyu seyahatlerde yanımdan ayırmadığım türden minnak bir şey :)






Herbaderm El ve Tırnak Balsamı
ürün bilgileri:

Kuru ve Çatlamış Eller İçin (Anında Etkili Hızlı Emilen Konsantre Formül)
Anında Etkili El ve Tırnak Balsamı Herbaderm El ve Tırnak Balsamı; çok kuru ve çatlamış elleri anında onarır, uzun süre devam eden etkisi ile ellerde kalıcı nemlilik ve yumuşaklık sağlar, kurumayı önler. Kahverengi lekelere karşı etki gösterir.

Doğal Aktif İçeriği: Argan Yağı -Centella asiatica Ekstraktı - Licorice ve Üzüm Çekirdeği - Biberiye, Niacinamide - Shea Butter, Panthenol

Sıradan kremlerden farklı Bitkisel ve Doğal İçeriği:
-ARGAN YAĞI: Ellerde kalıcı nemlilik ve yumuşaklık sağlar, kurumayı önler.
-CENTELLA ASIATICA ve BİBERİYE EKSTRAKTI: Çok kuru ve çatlamış elleri anında rahatlatır. Tahriş ve kızarıklıkları yatıştırır.
-LICORICE EKSTRAKTI, NIACINAMIDE: El üzerindeki lekelerin rengini açar.
-PANTHENOL, SHEA BUTTER: Sertleşmiş tırnak derisini yumuşatır, zayıf tırnakları besler.
Kullanım şekli: Günlük olarak dilediğiniz sıklıkta ellerinize uygulayabilirsiniz. Normal şartlarda günde1-2 kez uygulayınız yeterli olacaktır.
Onarır, Besler ve Yumuşatır Kahverengi Cilt Lekelerinin Rengini Açar.


Memnun kaldım mı? Kesinlikle evet. Ürün elinize sürdüğünüz andan itibaren cildinize nüfuz ediyor tırnaklar için de ayrıca harika bir balsamdır kendisi. Alır mıyım? Tabii ki hatta sizlere de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.












Umarım faydalı bir yazı olmuştur. 

Sorularınızı ve görüşlerinizi yorum olarak atmayı unutmayın.


Bakımlı kalın..








2 yorum: